TIEL

Sinololux Tattoos 06-54357433

huisregels

Ik werk op afspraak  Telnr 06-54357433
 
Het is niet toegestaan om in de shop te roken, eten of drinken.
  
Indien je drugs of alcohol hebt gebruikt of gebruikt dan heb ik het recht om je te weigeren te tatoeëren en je de toegang tot de shop te verbieden.
 
Er worden geen tattoos bij personen onder de 16 jaar gezet. Indien je nog geen 18 jaar oud bent kun je een toestemmingsformulier (GGD) komen ophalen en ondertekenen door een van je ouders/voogd. Deze kun je dan in laten vullen door je ouders/voogd zodat de tatoeage met toestemming van ouders/voogd gezet kan worden.
 
Sinololux Tattoos geeft altijd voordat er een tattoeage gezet wordt schriftelijk informatie van het GGD mee. Hierin staat informatie over de risico’s, nazorg en richtlijnen van het zetten van een tatoeage.
 
Ik zet geen tattoo op geslachtsdelen en ik zet geen racistische leuzen  en/of tekens.
 
Gemaakte ontwerpen worden niet via mail verstuurd deze dienen door klant goedgekeurd te worden in de shop.

Ontwerpen gemaakt door Sinololux tattoos worden eenmalig gezet en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.
 
Het verzorgen van je tatoeage is je eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt uiteraard voorlichting en richtlijnen mee betreft de nazorg. Voordat je een tatoeage zet is het belangrijk dat je goed uitgerust bent en goed hebt gegeten.
  
 
Maximaal 1 introducé mee per klant in verband met ruimte en hygiëne van de shop.
 
Tattoopigment moet 100% steriel zijn. Dat zijn voorschriften van de overheid. Crematie-as is niet steriel en kan ook zware metalen bevatten of andere ingredienten die schadelijk kunnen zijn. Aan deze vorm van "tattoo op maat" kan ik de klant niet voorzien.

huisregels

Ik heb geen uurtarief maar geef de prijs voor de tattoeage die gezet moet worden. De prijs wordt gebaseerd op grootte, kleur of grijs/zwart wel./geen schaduw, veel of weinig details, moeilijkheidsgraad. Ik hanteer een starttarief. voor meer informatie kun je bellen naar 06-54357433